PROPOZYCJA 1
Grill
- karczek marynowany w ziołach
- pierś z kurczaka
- szaszłyk z indyka
- golonka peklowana bez kości
- kiełbaska podwawelska „ Pamso”
- kaszanka „Pamso”
- ziemniaki pieczone w folii z sosem czosnkowym
Zupy
- żurek staropolski z grzybami
- grochówka
Danie na ciepło
- wieprzowina po burgundzku
- kluska śląska
- młoda kapusta z boczkiem i koperkiem
Stół folwarczny
- smalec ze skwarkami
- pęta kiełbasy wiejskiej
- ogórki małosolne
- chrzani ćwikła w ilościach wystarczających
- wiejskie bochny chleba w ilościach wystarczających
- twarożek ze szczypiorkiem
Sałatki i dodatki
- ziemniaczana
- wiosenna
- pieczywo mieszane
- ketchup musztarda
Deser
- croissanty z nadzieniem tofii i czekolady
- jabłecznik
- mufinki czekoladowe
Napoje
- soki owocowe - dystrybutory
- wody mineralne – dystrybutory
- kawa ze scanomatu Douwe Egberts; 4 rodzaje herbaty Lipton, cukier, cytryna b/o
Menu dzieci
- naleśnik z serem, polewami i bitą śmietaną
- hot-dog
- nuggetsyi
- frytkii
- tortilla z grillowanym kurczakiem i
- soczki w kartonikach i
- lody
PROPOZYCJA 2
Dania podane z grilla
- Karczek bosmański z suszoną cebulką
- Pierś z kurczaka
- Plastry boczku Al.’a Żeberka
- Kiełbaska
- Kaszanka
- Pstrąg z koperkiem, czosnkiem i masełkiem
- Szaszłyki z polędwiczek z papryką i cebulka
Sałatki do wyboru podane w bufetach chłodniczych
- Bar sałatkowy: mix sałat włoskich, papryka, marchewka, zielony ogórek, pomidorki, czarne i zielone oliwki, ser feta, czerwona cebula, ziarna dyni i słonecznika, ziarna granatu, sosy balsamico i vinigret
- Sałatka francuska z serem pleśniowym, gruszką, orzechami włoskimi skropiona sosem balsamico
- Sałatka ze świeżym szpinakiem i karmelizowanymi orzechami , żurawiną
Dodatki
- Zestaw pieczywa mieszanego
- Sosy ketchup, musztarda , ziołowy, bbq
Przekąski na gorąco lub live cooking
- Młoda kapusta z boczkiem
- Pierogi z mięsem
- Pierogi ze szpinakiem
- Krewetki po karaibsku z pomarańczami i sosem chilli
- Mini steki z polędwiczek z serem gorgonzola
- Smażone szparagi z orzechami
Stół staropolski
- Szynka pieczona w całości z ćwikłą i sosem żurawinowym
- Baleron, Polędwica, Boczek rolowany, Karczek pieczony w jabłkach i majeranku
- Pasztet w złocistej skorupce z ciasta francuskiego
- Pęta ziołowej kiełbasy
- Kaszanka gruba- zamawiane” Katusza”
- Smalec ze skwarkami i słodką cebulką
- Twarożek gruziński
- Śledź w śmietanie z czosnkiem i słodką żurawiną
- Ogórki małosolne
- Grzyby, korniszony, papryka, cebulka
- Bochny i pajdy wiejskiego chleba z ozdoby piekarskie
- Chrzan , ćwikła, musztarda, żurawina
Napoje zimne
- Soki 100 % ( jabłko, pomarańcza) - bez ograniczenia
- Coca- cola, sprite, fanta w szklanych butelkach 0,25l
- Wody mineralne w szklanych butelkach 0,25
Napoje gorące
- Kawa espresso – Art Café
- Herbata smakowa Sir’Williams
Deser
- Stół z deserami włoskim( panna cotta z malinami i liściem mięty, smoothie owocowe)
- Ciasta na postumentach do samodzielnego degustowania(mini rogaliki z wiśniami, jabkiem z cynamonem
- Mini szaszłyki owocowe(truskawka, melon, ananas, winogrono)
- Napoje alkoholowe z nalewka rozliczone według zużycia
- Piwo Żywiec z sok malinowy
- Piwo Tyskie z sok malinowy
- Piwo Warka z sok malinowy
- Wino musujące -włoskie „Prosecco”